Звездата на Ювентус Пол Погба последва съвсем пресния пример на колегата си от Барселона Неймар и заяви, че би се радвал да получи възможност за съвместна работа с Хосеп Гуардиола.

Испанецът отново породи огромен отзвук в публичното пространство, след като стана ясно, че ще поеме Манчестър Сити от другия сезон. Първо обаче бележитият специалист ще се постарае да завърши престоя си в Байерн по най-добрия начин, а това минава и през два осминафинални мача в Шампионската лига именно срещу Ювентус.

„Гуардиола има огромен опит и наложи една от най-значимите философии във футбола“, коментира Погба. „Той е треньор с влияние върху целия си състав и всичките му играчи го уважават. Можем единствено да му се възхищаваме и да се опитваме да се учим от примера му.“

Роналдиньо: Щом Неймар иска при Пеп, да отива в Сити

„Той е икона ан футбола и съм чувал, че успява да направи по-добри всички футболисти, с които е работил. Дали бих работил с него? Сега съм играч на Ювентус, но очевидно мога да помисля за възможността да работя с него за в бъдеще“, добави френският национал.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS