Агентът на Самир Ханданович заяви, че неговият клиент желае да продължи с Интер, но за да се случи това, двете страни трябва да постигнат „икономическо споразумение“ относно новия договор.

Словенският национал през годините се утвърди като един от най-добрите вратари в Серия А и постоянно е свързван с други тимове, сред които се споменават Рома и Ливърпул. Неговият контракт изтича през лятото на 2016 година, а засега няма развитие при разговорите за подновяването.

„Напоследък имахме няколко срещи с Интер, за да изясним какво иска всяка от страните“, каза агентът на Ханданович – Федерико Пасторело.

„Има желание контрактът да бъде подновен и отношенията с клуба са отлични. Играчът има желание да остане, но трябва да види дали ще бъде постигнато икономическо споразумение.“

„Срещнах се с Валтер Сабатини (спортният директор на Рома – б.р.), но той не ме е питал за Ханданович. Очевидно могат и да го следят, тъй като търсят бъдещ вратар – Морган Де Санктис вече е на определена възраст. Лично аз не съм бил търсен от Рома във връзка с Ханданович“, допълни Пасторело.