Българският национал Андрей Гълъбинов беше титуляр за своя Ливорно при загубата с 0:2 от Бари в 4-ия кръг на Серия Б.

Нападателят изигра пълни 90 минути и макар да имаше няколко шанса, не успя да предотврати първото поражение на тима си от началото на сезона. До този мач Ливорно имаше две равенства и победа, а днешният резултат го оставя в средата на таблицата.

Гостуването не тръгна никак добре за Ливорно, който се оказа с гол пасив още в 16-ата минута след като Счиаудоне беше точен.

В 72-ата минута до голяма степен шансовете за обрат приключиха, след като Емерсон беше изгонен с директен червен картон. Дълбоко в добавеното време Ален Стеванович оформи крайния резултат, запратил Ливорно на 12-ото място.

Другият наш легионер в Серия Б – Валери Божинов ще трябва да почака за дебюта си, след като остана неизползвана резерва за своя Тернана при нулевото реми с Бреша. Тимът на българина устиска точката, макар да игра цяло полувреме с човек по-малко заради двата жълти картона на Луиджи Витале през първата част.

С две равни и две победи от началото Тернана заема второто място във временното класиране с 8 точки, изоставайки на две от лидера Перуджа.

ов ще трябва да почака за дебюта си, след като остана неизползвана резерва за своя Тернана при нулевото реми с Бреша. Тимът на българина устиска точката, макар да игра цяло полувреме с човек по-малко заради двата жълти картона на Луиджи Витале през първата част.

С две равни и две победи от началото Тернана заема второто място във временното класиране с 8 точки, изоставайки на две от лидера Перуджа.