Звездата на Интер Фреди Гуарин е много разстроен след грешката, която направи снощи при равенството 2:2 с Ливорно в Серия А.

„Нерадзурите“ водеха с 2:1 до последните минути на срещата, когато колумбиецът изненада всички с пас от центъра на терена към своя вратар. В крайна сметка нападателят на домакините Иносент Емегара пое кълбото и с лекота стреля покрай Ханданович, за да оформи ремито.

„Той е малко тъжен след случилото се вчера“, обясни агентът на Гуарин Марсело Ферейра. „Той обича да бъде титуляр, както всеки друг футболист.“

„Винаги има някакви съмнения около него, а всичко това изглежда като една голяма несправедливост“, допълни той.

Феновете на Интер все още помнят как Гуарин настояваше да премине в Ювентус през януари, ала в крайна сметка заради тяхната намеса собственикът на миланския гранд Ерик Тохир спря сделката.

„Ситуацията е много ясна. Фреди имаше среща с Интер през юли 2013, за да поиска нов договор, но това не се случи. Нито аз, нито той имахме някаква дума при преговорите между Юве и Интер през зимата. Ние не бяхме замесени в тях. Никой не ни попита дали Фреди всъщност иска да играе в Ювентус. Единственото, което ни казаха, е, че преговорите били успешни и да сме се разбирали с Ювентус. После всички знаят какво стана, но никой не попита дали всъщност Фреди е искал да бъде продаван“, допълни Ферейра.