Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани разкри, че ще бъде много трудно за Марио Балотели и вратаря Кристиан Абиати да бъдат на линия за мача срещу Барселона в Шампионската лига.

Докато за Балотели се очакваше да пропусне изключително важния мач, то липсата на Абиати е съвсем пресен удар. Ветеранът под рамката е получил разтежение в прасеца на последната тренировка преди мача с Удинезе, а за отсъствието му от групата се разбра едва часове преди началото на срещата.

„Имам пълно доверие на проф. Енрико Кастелачи (главният лекар на италианския национален отбор – б.р.), така че щом Марио е могъл да играе за Италия, значи е бил здрав“, коментира Галиани. „От това, което ни казват нашите хора, ще бъде много трудно за Балотели и Абиати да се възстановят навреме за двубоя с Барселона във вторник.“

„Хората говорят, че страдаме от мускулни контузии, но това не е вярно. Единствено травмите на Балотели и Абиати са от такъв характер, другите са фрактури и проблеми с колената“, контрира босът по отношение на твърденията, че множеството контузии в лагера на „росонерите“ са резултат от слаба лятна подготовка.