Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо сподели, че той е концентриран само върху изпълнението на целите пред тима му, а не върху това да си спечели нов договор с клуба. 

Бившият треньор на Милан успя да вдигне нивото на "партенопеите", записвайки серия от 7 мача без загуба, включително и добро представяне и равенство 1:1 срещу Барселона в първа среща от осминафиналите в Шампионската лига. Специалистът сподели, че е напълно концентриран върху продължаването на добрите представяния и заяви, че се чува редовно с президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис. 

"Договорът ми е до лятото на 2021-ва година, така че за момента това далеч не е най-важната тема. Дойдох да работя и да постигна целите пред клуба. Чувам се с президента на клуба по 3-4 пъти на ден, за момента нов договор не е приоритет пред мен", започна Гатузо. 

"Доволен съм тук, дошъл съм, за да тренирам хора, които искат да са тук и да бъдат професионалисти. Имах и други оферти, с по-дългосрочни предложения за договор, но знаех, че в Наполи имам страхотната възможност да тренирам отбора в Шампионската лига", завърши италианският специалист.