Старш треньорът на Рома Руди Гарсия за пореден път показа своята вяра в опитния вратар Морган де Санктис, който се очертава да пази в следващите мачове на отбора заради контузията на Войчех Шчесни.

„Трябва да продължим да се представяме солидно. Винаги след мачове от Шампионска лига е трудно да се пренастроим. Очаквам труден мач срещу Сасуоло. Те имат седем точки и са много силен отбор“, коментира Гарсия.

„Футболистите са наясно, че трябва да се раздадат на 100%, за да постигнем победа. Нашата цел е да постигнем трета поредна победа“, добави французинът.

„Всеки треньор има свое мнение относно фаворитите за титлата в първенството. За мен Ювентус продължава да е фаворит за скудетото. Този сезон ще бъде по-отворен, защото Интер и Милан също са много силни отбори“, продължи наставникът на Рома.

„Миралем Пянич започна да тренира в началото на седмицата, което е по-рано от очакваното. Наясно сме, че Войчех ще ни липсва. Важното е, че пръстът му не е счупен. Това, което се надявам е Войчех да научи по-бързо италиански, за да улесни комуникацията си със съотборниците си. Ние имаме Морган Де Санктис. Спя спокойно, защото знам, че той е на вратата“, каза още Руди Гарсия.