Бъдещето на Златан Ибрахимович в Милан изглежда не е сигурно, след като се наложи днес да бъде проведена среща между агента на шведа Мино Райола и вицепрезидента на клуба Адриано Галиани.

Райола бе днес около обед в централата на росонерите в Милано и говори за Галиани, след като клиентът му е свързван от медиите с възможен трансфер в Манчестър Сити или Пари Сен Жермен.

Арабските собственици на ПСЖ разполагат с доста сериозни суми за трансфери, като желаят да вземат от Милан и централния защитник Тиаго Силва.

Наскоро червено-черните отказа оферта от 47 милиона евро, но сега информации от Франция твърдят, че парижаните са готови да извадят 60 милиона евро и за двамата.

Не е ясно дали президентът на Милан Силвио Берлускони би могъл да откаже подобни суми, след като в клуба има затягане на коланите и липса на достатъчно средства за нови играчи.

Медиите в Италия все пак не изключват, колкото и малко вероятно да е това, срещата Галиани – Райола, да е била за други играч на росонерите, на който той е агент – 19-годишният полузащитник Алесио Иноченти, който се очаква да напусне Сан Сиро в посока тима на Про Верчели, който е новак в Серия Б.