Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани ще запази поста си в клуба. Това съобщи самият той, след като днес имаше среща на четири очи със собственика Силвио Берлускони.

След загубата от Фиорентина в Сери А насред „Сан Сиро“ настанаха брожения, чиято основна движеща сила бе дъщерята на Берлускони – Барбара. Тя призова за промени по висшите етажи на италианския гранд, за да се измъкнат „росонерите“ от кризата. Това веднага породи съмнения, че атаката е насочена към Галиани, а напоследък се заговори за интерес от страна на Пари Сен Жермен към дългогодишният шеф на Милан.

„Силвио Берлускони ще бъде мой президент до живот“, възкликна Галиани след двучасовото си рандеву във вилата на бившия италиански премиер. „Той е най-добрият в света и няма никаква истина в слуховете за ПСЖ или който е и да друг клуб.“

„Ако остана във футбола, то това ще бъде само в Милан. С Берлускони работим заедно вече 34 години. Няма да има официално съобщение на клубния сайт, нито пък нови коментари. Утре ще се видим във Верона“, допълни босът.

Милан ще гостува на Киево в неделя от 16 часа наше време.