Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани определи като „добър знак” сбиването между Златан Ибрахимович и Огучи Ониеву по време на вчерашната тренировка на отбора. Двамата играчи се спречкаха в петък следобед, след като Ибра влезе много грубо в краката на наскоро възстановилият се от тежка травма американец. Според очевидците, Ониеву хванал за гушата Ибрахимович, и само бързата намеса на съотборниците им предотвратила сериозен бой.

„Истина е, имаше сблъсък помежду им на тренировката, затова тя бе прекратена за малко,” заяви Галиани. „Това се случва често на футболния терен, и достигна до медиите само защото имаше и фенове на трибуните, тъй като се подготвяхме на по-външно игрище.”

„При всички положения, ситуацията вече се изясни. Аз говорих и с двамата продължително. Всичко е приключено,” добави Галиани.

„Дори съм на мнение, че това е добър знак. Предпочитам да виждам агресия във футболистите ни. Предпочитам такива тренировки, вместо да се държат все едно са на чай, хората да заспиват на тях,” завърши босът на „росонерите”.

Новините от света на футбола четете със съдействието на bwin.