Звездата на Фиорентина Хуан Куадрадо получи картбланш от клубното ръководство да си тръгне до края на трансферния прозорец. Това стана ясно след срещата на колумбиеца с боса на "виолетовите" Андреа Дела Вале. 

Разбира се, това няма да се случи на всяка цена. От флорентинския клуб обявиха, че са готови да пуснат звездата си, само ако някой плати исканите от тях пари. Официално сумата не е ясна, но в Италия се говори за сума около 40 млн. евро. 

"Проведохме честен разговор с Хуан, през цялото време се гледахме директно в очите. Казахме си всичко и накратко мога да ви обобщя, че ако дойде офертата, която ни задоволява всички страни, момчето ще си тръгне."

"Всички във Флоренция заслужаваха да знаят това. Молех момчето да остане с нас поне за още една година, защото планираме голям проект за Фиорентина през този сезон. Въпреки че видях желание в него да ни помогне, заключението е, че аз ще съм първият човек, който ще го пусне, ако дойде оферта."

"А сега ме мъчи голям страх. Той е, че това предложение за Куадрадо може да пристигне всеки един момент в канцеларията ни", сподели Дела Вале след дългата среща със звездата си. 

Очаква се тази така притеснителна за италианския бос оферта да дойде от испанския гранд Барселона. Каталунците следят колумбиеца цяло лято и са готови да платят 40 млн. евро за услугите му.