Звездата на италианския шампион Интер Луиш Фиго изглежда, че е простил на колегата си от Ювентус Павел Недвед, който го контузи лошо в дербито между двата отбора завършило 1:1 в неделя вечерта.

Недвед влезна изключително грубо в краката на португалеца, след което футболистът на Интер трябваше да напусне терена принудително в 62-та минута. Медицинският преглед показа счупване на костица на десния крак.

Бившият футболист на Реал Мадрид с голяма доза сарказъм изръкопляска на Павел, докато напускаше терена. Отношенията между двамата са се разведрили, след като грубиянинът отишъл при Фиго в съблекалнята след края на срещата.

„Това е футболът. Ще направя всичко възможно, за да се върна на терена, колкото се може по-бързо”, сподели потърпевшият.

Вчера Недвед се обадил лично по телефона на Луиш, за да му се извини и изглежда, играчът на Интер е простил на Павел: „Разговорът помежду ни мина спокойно”, разкри още Фиго.

Все още не се знае, колко време Роберто Манчини няма да може да разчита на своя състезател. Първоначалните очаквания са за поне до нова година.