Регистрираният през миналата година “КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ МИЛАНО В БЪЛГАРИЯ” се разраства със завидна скорост. През декември 2009 г. 20 души бяха учредители на сдружението, като към днешна дата членската маса надвишава 30 човека. Организират се срещи за съвместно гледане на мачове на Интер в София и страната. Издава се и членска карта. Тази година всеки член получава и подарък – уникално шалче.

Планира се организирано посещение на мач на отбора в Италия. В момента тече и процедура по официалното признаване на клуба от „Интер” и присъединяване към международната верига фен-клубове на Интер т.н. Интер Клуб. Управителният съвет на фен-клуба кани всички симпатизанти на ФК Интернационале Милано да се присъединят. Членският внос за 2010 г. е в размер на 25 лева.

 Повече информация можете да получите от председателя на УС на сдружението г-н Иванов на тел. 088 88 497 88 или и-мейл: lawyer.ivanov@gmail.com. Също така за информация можете да посетите форума на адрес: http://forum.inter-bulgaria.com.