Назначението на Антонио Конте за мениджър на Челси ще се окаже сигурно най-зле пазената тайна на света. Поредното доказателство за това беше уловено от фотографите на "Гадзета дело Спорт". 

Те изловиха кадър, в който висш ръководител на лондончани седи в компанията на брата на селекционера на Италия - Даниеле, който е и негов агент. Според информациите от Апенините, били са обсъдени и последните най-дребни детайли около преминаването на специалиста в Лондон. 

Предварителната договорка е факт още от февруари, но все още незнайно защо двете страни не обявяват официално сделката. За да вкара малко съспенс, самият Конте обяви, че още не знае къде ще продължи кариерата си след лятото, когато изтича договорът му с "адзурите". Но вече всички са наясно, че ще е на "Стамфорд Бридж". 

В момента начело на Челси е холандската легенда Гуус Хидинк, но той вече обяви, че след края на сезона не просто ще си тръгне от Лондон, но и ще се пенсионира. В края на годината той ще стане на 70 години и явно е решил, че вече е време за почивка.