Звездата на Интер Самуел Ето’о сподели, че се притеснява за своя съотборник Марио Балотели. Според него, младият играч трябва да подреди приоритети си преди да се втурне към каквото и да било.

Марио Балотели е трансферна цел на Манчестър Сити. Според медиите, евентуалната сума за трансфера възлиза на 25 милиона паунда, а Рафаел Бенитес е готов да се раздели с него срещу подобаваща цена.

Самуел Ето’о каза мили думи за съотборника си след успеха тази нощ с 3:0 над Манчестър Сити в приятелски мач, който се игра в САЩ.

„Всеки, който е тренирал с него, ще ви кажа, че той е един от най-големите млади таланти, ако не и най-големият млад талант в Европа”, каза Ето’о.

„Балотели има потенциал да продължи и да бъде един от най-добрите играчи в света, но той трябва да подреди някои неща в главата си”, добави още далеч по-опитният футболист на Интер.

„По-старите играчи на Интер винаги са се стремели да го съветват”, добави Ето’о, който допълни, че Балотели има още какво да учи, но това зависи само и единствено от него.