В Италия футболът винаги е бил характерен с твърди си стил, но двубоят от 39-ия кръг между Палермо и Бари се оказа твърде лют дори за тези стандарти. Двама играчи на гостуващите „петли” бяха изгонени при гостуването в Сицилия, като вторият от тях – Лиам Хендерсън плати цената за зверска проява срещу… българския национал Ивайло Чочев.

22-годишният Хендерсън премина в от Селтик през януари и се доказа като солидно попълнение. В горещия мач, където залогът беше класиране за плейофите, обаче нервите му не издържаха и той, без да бъде провокиран по какъвто и да било начин, реши да си го изкара върху Чочев.

В третата минута от добавеното време – когато Бари вече бе останал с 10 души – Хендерсън се затича, за да отнеме топката от Чочев. Българинът добре използва тялото си, за да съхрани контрола си над кълбото, докато тичаше напред.  След като видя, че няма абсолютно никакъв шанс да се справи с българина, Хендерсън просто с цялата си сила ритна българина в отзад, улучвайки го някъде над коляното.

Напълно закономерно реферът показа директен червен картон на Хендерсън.