Новото попълнение на Ювентус Ернанес заяви, че клубът няма право да търси оправдания за слабия старт на сезона и трябва незабавно да започне с победите.

„Бианконерите“ паднаха с 0:1 от Удинезе и 1:2 от Рома, а след срещите треньорът Масимилиано Алегри заяви, че ще е необходимо още време на новите играчи да свикнат с обстановката. Самият Ернанес все още не е имал шанс да играе след трансфера си от Интер, но ще получи такъв в събота, когато шампионът среща временния лидер в Серия А – Киево.

„Има две неща, за които да говорим – ако ще обсъждаме нивото, което показваме, то може би ще ни трябва известен период, за да се опознаем. Ако ще говорим по отношение на резултатите, то тогава няма никакви извинения и трябва да започнем да трупаме точки“, коментира бразилецът.

„Ние сме готови, работим добре през последните няколко дни. Според мен достигнахме добро физическо ниво и чакаме мачовете.“

„Още преди идването си бях наясно със същността на клуба, без никой нищо да ми обяснява. Италианските футболисти ме посрещнаха топло. Винаги го подчертавам, защото италианците знаят как да приветстват чужденците. Характерът на групата ми направи впечатление преди всичко друго. Тук се работи върху всеки детайл, важна е играта, която показваш“, каза още Ернанес.