Милан няма намерение да се разделя с нападателя си Стефан Ел Шаарави през лятото, въпреки засиленият интерес от страна на Наполи. Това обяви неговият агент Роберто Ла Флорио.

20-годишният италиански национал се утвърди като ключова фигура в състава на Масимилиано Алегри след продажбата на водещи футболисти като Златан Ибрахимович и Тиаго Силва. Наскоро младокът дори подписа нов дългосрочен договор с доста по-изгодни финансови условия.

„Искате да разберете дали Наполи са опитали да подпишат с Ел Шаарави. Трябва да кажа, че не знам за такава оферта през зимата“, обясни Ла Флорио. „Четох, че нещо се е случило през януари, но също така проверих, че Милан е отхвърлил офертата.“

„Щом президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис го харесва, това е голяма чест. Според мен Милан обаче е направил инвестиция в бъдещето. Изборът на клуба е да остави младите играчи да се развиват. Освен Ел Шаарави това се отнася и за Матия Де Шилио.“

„Трансферният пазар се отваря през юни, но смятам, че разбрах какви са намеренията на Милан спрямо Ел Шаарави. Мисля, че новият му договор до 2018 година казва достатъчно“, завърши агентът на Фараона.