Стефан Ел Шаарави започна престоя си в Рома по невероятен начин, след като отбеляза първия си гол за „джалоросите“ още при дебюта си срещу Фрозиноне (3:1). Попадението на играча бе изключително важно, тъй като той направи резултата 2:1 в полза на „римските вълци“.

„Много съм доволен и щастлив от добрия старт за новия ми отбор. Още повече съм радостен от успеха, който успяхме да постигнем“, коментира Фараона.

„Чувството от отбелязването на този гол е невероятно. Щастлив съм от победата, но ние сме наясно, че трябва да продължим да печелим, колкото се е възможно повече точки. Нашата цел е да направим поредица от победи“, добави новото попълнение на Рома.

„Научил съм някои неща от Златан Ибрахимович. Имах възможност да тренирам с него. Моята цел е да подобря физическото си състояние в близките дни, за да бъда по-пълноценен. Работя за засилването на моя ляв крак. Полузащитниците, които притежава Рома ми помагат много за засилването на моята игра. Надявам се трансферът ми в Рома да е повратен момент в моята кариера. Последните месеци в Монако нещата не се получиха добре“, каза още Стефан Ел Шаарави.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS