Президентът на Интер Масимо Морати разкри, че е много впечатлен от представянето на бранителя Уго Кампаняро, който пристигна в отбора това лято.

Аржентинският национал дойде със свободен трансфер от Наполи, след като договорът с бившия му клуб изтече в края на юни.

„Знаех, че Кампаняро е добър, но той изглежда дори по-добре, отколкото съм си представял“, обясни Морати. „От никой друг не съм изненадан, защото те показват качествата, точно заради които ги купихме.“

„Нерадзурите“ правят силен старт в Серия А като записаха две поредни победи в първите два кръга и все още нямат допуснат гол. Това е рязка промяна за клуба, който не е печелил откриващите си два двубоя от 2003 година насам.

„Като говорих с треньора Валтер Мадзари и видях колко фокусирани бяха играчите, очаквах да направят силен мач срещу Катания и тъкмо така се получи. Колко далеч можем да стигнем? Изиграли сме само два мача. Пред отбора предстои дълъг път, в течение на който играчите трябва да запазят концентрацията си на същото ниво“, допълни босът на Интер.