Звездата на Парма Себастиан Джовинко призна, че не е сигурен къде ще играе през новия сезон. Дребничкият нападател все още се двоуми дали да остане в настоящи си тим или да премине в шампиона Ювентус.

Интересното е, че всеки от двата тима притежава половината от правата на играча, който направи отличен сезон на „Енио Тардини“. „Чувствам се като важен играч в Парма. Президентът Томазо Жирарди ми каза, че няма смисъл да се връщам в Ювентус и да играя ролята на разменна монета“, заяви Джовинко, който е юноша на „бианконерите“. „Все пак още нямам представа дали ще играя в Парма или Юве.“

„Като се има предвид, че двата клуба държат моите права, ще отида при този, който ме поиска. Причините за решението ми са същите, както преди 4 години – тогава поисках да ме третират наравно с останалите и да играят онези, които заслужават да бъдат на терена“, допълни футболистът.

„Евро 2012? Ако трябва да съм честен, бях готов да играя за Италия и преди 4 години, но просто нямах шанса да попадна в тима“, заяви Джовинко.