Себастиан Джовинко не бърза да подписва нов договор с Ювентус, но изрази мнение, че иска да остане в клуба до края на кариерата си.

Италианецът, чийто настоящ контракт е до 2015 година, се завърна в Торино през лятото след 2 години в Парма и не иска да прави повече трансфери.

"Когато разделите пътищата си, е нормално да дадеш най-доброто от себе си. Направих това за Парма и съм щастлив, че го направих, но сега съм отново в черно и бяло и искам да остана тук за дълго време", сподели Джовинко.

"Не бързам да подпиша нов договор, но Ювентус са най-доброто, до което можеш да стигнеш и желанието ми е да остана тук. През януари ще бъде на 26, къде искате да отида?"

"Фактът е, че техническите способности не са достатъчни. Това, което е от значение, е употребата им, сериозността и уважението към правилата. Какво е в главата ти е решаващо, а силният характер също помага..."

"Нормално е да има повишено напрежение, когато играеш за голям клуб. А критиката е част от играта."

"Треньорът Антонио Конте има вяра в мен и това е важно. Треньорът винаги е готов да подкрепи всеки играч", допълни Джовинко, който има 5 гола в 16 шампионатни мача.