Вратарят Джо Харт не смята да се връща в Манчестър Сити и желанието му е да остане в Торино.

Харт не успя да убеди новия мениджър на „гражданите“ Хосеп Гуардиола, който в последните дни на изминалия летен трансферен прозорец привлече Клаудио Браво и прати английския страж под наем в Торино.

„Не мисля, че Сити ще ми попречи да напусна, ако някой клуб прояви сериозен интерес към мен. Смятам, че ще бъда сред играчите, които биха могли да бъдат продадени и тогава всичко ще бъде въпрос на преговори и кое е най-доброто за клуба и за мен”, заяви Харт. 

„Не съм изпратен в Торино, за да се подобря или нещо подобно, а просто защото в Манчестър Сити не ме искаха. Не съм тук, за да се доказвам, а защото искам да играя, а и нямах възможност да намеря решение за постоянно”, добави стражът.

„Още в първия ми разговор с Гуардиола той ми каза, че има резерви за мен. Стиснах му ръката и му казах, че е бил професионално откровен, но предпочитам да поработим, за да видим как ще се получат нещата. Още тогава обаче останах с впечатление, че няма да играя и решението е взето. Затова съм благодарен, че получих шанс от Торино”, каза още Джо Харт.