Вратарят Джо Харт потвърди, че си заминава от Торино, за да се прибере в Манчестър Сити, който държи правата му. Английският национал все пак си остави отворена вратата за завръщане, като уточни, че си взима сбогом „засега”.

30-годишният страж прекара отминалата кампания при „биковете”, тъй като новият мениджър на Сити Хосеп Гуардиола отказа да разчита на него. Макар че изявите на Харт за Торино не бяха винаги най-впечатляващите, феновете демонстрираха огромна любов към вратаря.

Коя е следващата спирка на Джо Харт?

Италианският тим вече обяви, че няма финансовите възможности, за да направи трансфера на Харт постоянен. В същото време Сити не възнамерява отново да преотстъпва играча, като ще гони единствено продажба.

„Бладогаря, Торино”, написа Харт в „Инстаграм”. „Толкова съм горд, че играх за такъв специален футболен клуб. Начинът, по който се отнесохте с мен и моето семейство, е нещо, което никога няма да забравя.”

Пеп май беше прав: Калчото в потрес от ментето Джо Харт

„Ще подкрепям Торино до края на дните си. Срещнах толкова много специални хора и това си остава едно от най-великите преживявания в живота ми. Един ден ще се върна, за да ви видя отново, затова казвам „сбогом” засега. Насладете се на едно прекрасно лято”, допълни Харт.