Дженоа продължава с пропадането и се окопава все по-сериозно в зоната на изпадащите. Генуезците паднаха в домакинството на Торино с 0:1 и записаха пети пореден двубой без успех и са далеч от златната среда. 

В герой за гостите се превърна бразилецът Глейсон Бремер, който наниза единственото попадение по-малко от четвърт час преди края. То се оказа напълно достатъчно за ценните три точки и гостуващите фенове ликуваха. 

Целият мач беше много равностоен и хубавите положения бяха малко. Първото опасно такова дойде в 30-та минута, когато Кристиан Ансалди пропиля невероятна възможност, оставен сам срещу вратаря на Дженоа, но някак прати топката на сантиметри встрани от вратата. 

В крайна сметка преди почивката попадения не паднаха. Домакините бяха близо до откриването на резултата в 56-та минута, когато Кевин Ардила се озова на чиста позиция и стреля мощно, но топката срещна гредата. 

Само две минути след това и Андреа Фавали можеше да се разпише за генуезците, но и той пропиля страхотен шанс от чиста позиция. И с това се изчерпа всичко положително за домакините в този сблъсък, които трябваше да страдат малко преди края. 

В 77-та минута Глейсон Бремер беше изпуснат при едно центриране от корнер в наказателното поле на Дженоа и от близка дистанция щеше да разстреля вратаря с глава - 1:0. До края на мача домакините нямаха чисти положения. 

В последните минути на продължението Симоне Едера от състава на Торино беше изгонен за втори жълт картон, но това не повлия на крайния резултат и трите точки останаха за "биковете". Така те имат 17 в актива си в средата на таблицата, докато съперникът им остава с 10 под чертата на изпадащите.