Отборът на Дженоа записа победа като гост над Сасуоло с 1:0 в 32-я кръг на италианската Серия А. Дженоа е на десето място във временното класиране с 40 точки, а Сасуоло остава седми с 48 точки в актива си. Победното попадение бе дело на Блерим Джемайли в 42-ата митута.

Иначе още в 12-ата минута на двубоя Грегоар Дефрел вкара топката в мрежата на Дженоа, но попадението не бе зачетено заради засада. Петнайсетина минута по-късно Никола Сансоне стреля опасно, но ударът му блокиран от вратаря на Дженоа Матия Перин.

В края на първото полувреме Тим Матавж опита да изненада стража на домакините, но стреля вдясно от вратата. Гостите успяха да поведат в 42-ата минута, когато Блерим Джемайли с отлично отиграване направи резултата 1:0 за Дженоа.

Малко след почивката Сасуоло пак имаше възможност, но Алфред Дънкан стреля край гредата. Вратарят на Дженоа Матия Перин пък спаси удар на Доменико Берарди в 54-ата минута, а две по-късно Никола Сансоне опита удар от средно разстояние, но топката прелетя вдясно от вратата.

Киево измъкна успеха от Карпи като домакин с 1:0 в друг мач от 32-я кръг в Италия. Домакините реализираха чак в 83-ата минута срещу борещия се да не изпадне тим на Карпи. Тимът на Киево е осми в Серия А с 44 точки, а Карпи е 18-и с 28 точки до момента.

Домакините имаха преимущество в двубоя и в 30-ата минута можеха да открият резултата, но Фабрицио Качаторе не успя да се разпише от близко разстояние с глава. Малко след почивката пък Рикардо Гариоло опита да изненада вратаря на Дженоа с далечен удар, но бе неточен.

Лукас Кастро от Киево пък пропиля нов шанс за Киево в 57-ата минута. Кастро остана очи в очи с Вид Белец, но не успя да го преодолее. Пак Киево имаше възможност в 66-ата минута, Роберто Инглезе стреля с глава, но над гредата.

В 83-ата минута обаче Серджо Пелисиер все пак реализира за домакините, след като бе намерен от Алесандро Гамберини и така донесе успеха на Киево.