Наставникът на Катания Валтер Дзенга заяви, че ще бъде много щастлив дори неговите играчи да покажат грозна, стига да спечелят трите точки в предстоящия двубой с Удинезе в средата на седмицата.

Тимът от Сицилия се радва на отлично начало на кампанията в Серия A като заема 6-то място преди гостуването на лидера във временното класиране.

„Фокусираме се изцяло върху двубоя с Удине, но се ядосвам когато чуя хората да говорят, че това е сблъсък между водещи тимове в Италия”, заяви Дзенга.

„Нашият противник е много силен. Разполага с играчи, които могат сами да решат всеки един мач. Ние трябва да подходим внимателно, нe можем да си позволим каквото и да е подценяване. Ключовото за нас е да се опитаме да се възползваме от всяка една грешка от Удине. Искаме да поднесем изненада в сряда”, продължи още спецът.

„Единственото, което ме интересува в момента са точките. Хубавият футбол може да почака. Предпочитам да играем лошо, но да спечелим, отколкото да получаваме потупване по рамото за добрата игра при загуба и позицията в долната половина на таблицата”, завърши наставникът на Катания Валтер Дзенга.