Двама от играчите на Рома са получили травми на последното занимание на тима. Това обяви ръководството на "джалоросите" на официалния сайт на клуба, като става въпрос за Даниеле де Роси и Ашли Коул. 

Контузиите им обаче не са чак толкова сериозни и само единият от тях е под въпрос за неделния мач с Торино. Това е 31-годишният халф, който има проблеми с гърба, които го тормозят от известно време. 

На последното занимание той е прищипал камшиче на нерв и ще му бъде изготвена специална програма за подготовка в следващите дни. Ако всичко е наред, Де Роси ще бъде на линия за неделя, но може да не се рискува със здравето му. 

Коул пък потроши ръката си, но добрата новина е, че не става въпрос за нещо сериозно, което да му попречи да играе. Бившият английски национал ще носи шина в следващите между три и четири седмици, но през това време ще е на разположение на наставника Руди Гарсия. 

Все пак, левият бек не е от основните играчи на "вълците" и дори да беше останал в лазарета, това едва ли щеше да се отрази на тима. Ашли Коул е изиграл едва 16 мача във всички турнири, откакто дойде през лятото.