Торино и Каляри завършиха 1:1 в интересен мач от 32-ия кръг на Серия А, в който зрителите видяха и три червени картона. За съжаление обаче българско присъствие в него нямаше, тъй като Кирил Десподов остана на резервната скамейка на гостите.

Първото добро положение в мача бе за гостите в 11-ата минута, когато ударът на Артур Ионита удари напречната греда. Малко след това пък Томас Ринкон можеше да открие за Торино, но изстрелът му мина покрай левия страничен стълб.

През първата част повече сериозни опасности нямаше, но пък само 7 минути след подновяването на играта Симоне Дзадза откри резултата. В наказателното поле той получи остър пас от Армандо Изо и в купа от играчи успя да засече от няколко метра за 1:0.

22 минути по-късно обаче именно Дзадза остави съотборниците си с човек по-малко след доста спорен червен картон, даден според съдията Масимилиано Ирати за груб удар.

Само минута по-късно ситуацията на Торино се утежни допълнително. Леонардо Паволети получи хубаво центриране и с точен изстрел с глава изравни за 1:1.

С човек повече Каляри можеше да потърси и победата, само че няколко минути по-късно численото равенство бе възстановено след много грубо влизане на Лука Пелегрини, довело до втори жълт картон.

Каляри дори завърши мача с 9 души, след като в самия край на добавеното време изгонен с директен червен картон бе и Масимилиано Ирати.

Торино дори имаше шанс веднага след това да стигне до победата, но ударът на Даниеле Басели от фаул беше спасен великолепно.

В класирането Торино е на седмо място с 50 точки. Каляри пък е на 11-а позиция с 37, вече на 9 пред зоната на изпадащите.