Наставникът на Парма Роберто Донадони не потвърди категорично, че остава начело на тима и през следващата кампания. Така той даде храна на слуховете, които го пращат начело на Милан от лятото.

Специалистът изведе "дуковете" инфарктно до място в евротурнирите, но тепърва му предстои среща с боса на клуба, за да се разбере какво ще е бъдещето му.

"Сега не искам да изпадам в традиционните дискусии и да говоря какво ще става. Предстои ми среща със собственика, а с него винаги сме имали плодотворни разговори и сме се разбирали добре."

"Мисля, че ще е самоубийствено, ако днес кажа нещо различно от това, че съм горд да съм треньор на този отбор. Сега само искам да се радвам и да се насладя на момента."

"Щастлив съм, имам договор, а Парма заслужава само най-голямото уважение за всичко, което ми даде. Бъдещето ми в клуба ще е ясно след 2-3 дни", сподели Донадони след успеха над Ливорно с 2:0.

Благодарение на трите точки и провалът на Торино срещу Фиорентина, "дуковете" ще участват в Лига Европа следващия сезон. Един от изпреварените отбори в тази надпревара беше именно Милан.