Националният селекционер на Италия Роберто Донадони сподели пред италианските медии, че няма да е никак доволен, ако тимът му завърши наравно във втора поредна квалификация за Евро 2008. „Адзурите” се изправят срещи Украйна в сряда, след като в събота завършиха 0:0 с Франция.

„Не си правя никакви сметки. Единственото сигурно нещо е, че няма да съм никак доволен ако направим хикс в Киев. Отиваме само за победа. Днес ще пристигне мой сътрудник, който изгледа мача на украинците срещу Грузия, така че започваме да се подготвяме за следващия ни съперник”, каза специалистът.

Дженаро Гатузо заяви след нулевото равенство срещу „петлите”, че „адзурите” не са Бразилия и просто, толкова са им възможностите в момента. „Това е факт, няма никакво съмнение по този въпрос. Но това, също така означава, че трябва да разберем, какви са нашите граници, но не и да се смятаме за по-слаби от Франция”, призна Донадони.

„Относно миналия мач – нямам никакви угризения, нямаше как да сътворим повече. Важното е, че не загубихме срещата”, завърши наставникът на Италия.