Треньорът на Парма Роберто Донадони заяви, че няма да се отнася към новото си попълнение Антонио Касано „като към марсиацен“, но в същото време очаква от него да покаже най-доброто, на което способен.

Наставникът на „джалоблу“ не крие вълнението си от факта, че бившият играч на Рома, Реал Мадрид и Инетр подписа за 2 години с клуба. В същото време обаче той е наясно с противоречивата репутация на нападателя, който има зад гърба си и 35 мача за националния отбор на Италия.

„Това вече е тема, която започва леко да ме дразни“, сподели Донадони. „Когато хората говорят за Антонио, винаги казват че той трябва да бъде напътстван, все едно е марсианец.“

„Той е професионалист като всички останали и съм сигурен, че знае на какъв ключов етап от кариерата си се намира в момента. Касано не може да си позволи провал.“

„Най-важното е той да не изпитва съжаление относно миналото, а да остане на земята и да се съсредоточи върху амбициите ни. Няма да летим в облаците. Знаем пътя, по който искаме да поемем, но е по-лесно да говориш, отколкото да спазиш обещанията си. Нека бъдем реалисти и се опитаме да допускаме колкото е възможно по-малко грешки“, завърши италианският тактик.