Нападателят на Дженоа Диего Милито вече е трансферна цел на много европейски грандове, които не крият своя интерес към голмайстора. Агентът на футболиста Фернандо Идалго излезе със специално изявление по въпроса, къде ще играе клиентът му догодина.

„Досега всички слухове, които пращат Диего в друг клуб, не отговарят на истината,” заяви Идалго. „Каква е цената му?! Тя ще бъде около три пъти повече от онова, което президентът на Дженоа Енрико Прециози плати за него, което бе около 10 милиона евро. Със сигурност не искаме Дженоа да освободи Диего, решението зависи само от президента.”

„Въпреки че сме наясно, че тази година Диего ще навърши 30 години, ще приемаме само оферти от големи клубове,” добави агентът, който обаче бе сигурен, че дори да напусне Дженоа, Милито ще остане да играе в Серия А.

„Следващата година Диего ще продължи да тормози италианските защитници. Той се чувства добре в Дженоа, но ако се реши бъде продаден, президентът ще приема предложения само от италиански клубове,” заяви още Идалго.