Безспорният герой на Интер от шеметния минал сезон под ръководството на Жозе Моуриньо - Диего Милито, заяви днес на пресконференция в Абу Даби, че напълно здрав и готов да помогне на нерадзурите да спечелят петия си трофей за годината.

Аржентинският таран вече вкара попадението в решителния двубой за титлата в Серия А, както и головете във финалите на Шампионската лига и Купата на Италия.

Милито не успя да се разпише само при триумфа за Суперкупата на Италия, но е готов да навакса в двубоите от Световното клубно първенство, което за Интер започва в сряда директно от полуфиналите срещу е южнокорейския Сьонгнам Илхва.

„Това е уникална възможност за нас и никога не се знае дали ще имаш друг шанс да спечелиш този трофей през кариерата си”, коментира Диего Милито желанието си да триумфира и със световната клубна титла.

„Ние трябва да дадем максимума си в това състезание, тъй като наистина искаме да се представим силно.”

„Чувствам се добре и тренирам регулярно с отбора. Подготвени сме и искаме да се представим добре утре.”

„Бих дал всичко, за да спечелим, защото е важно да се постигне още една цел. Ще бъде прекрасно да вкарам, но да спечелим титлата ще е по-добре”, заяви още аржентинският голмайстор на Интер.