Отборът на Бреша продължава да затъва все повече. Спасението изглежда трудно постижима задача, макар че до края на сезона в Серия А има цели 9 кръга.

Късно снощи момчетата на Диего Лопес допуснаха изключително тежко поражение. „Лястовичките“ бяха разбити със звучното 0:6, при гостуването си на Интер, а уругвайският специалист определено не спести критиките си към играчите.

„Ядосан съм, ядосан и изключително разочарован. Ние просто не участвахме в мача, все едно нямаше друг отбор на терена. Оставихме Интер да правят каквото си искат и сами виждате каква тежка загуба понесохме. Вече сме на цели 8 точки от спасителния бряг и нещата започват да стават доста притеснителни. Момчетата ми трябва да се осъзнаят и да разберат, че първенството не е свършило. Да, нормално е да загубиш от Интер, но не и с такъв резултат. Те са по-силни от нас, по-добри са, но ние изобщо не ги затруднихме, огорчен съм, подобно поведение е недопустимо. Предстоят ни 9 финала, в неделя приемаме Верона и тази среща е от съществено значение за нас, ако желаем да запазим някакви шансове за оцеляване в елита“, заяви ядосаният мениджър.

 

Автор: Дидо Калинков