Отборът от Чемпиъншип Куинс Парк Рейнджърс иска да привлече капитана на Ювентус Алесандро Дел Пиеро, в следствие на проблемите, които футболистът има в „старата госпожа”.

Новият наставник на КПР Франческо Гуидолин има на разположение 20 милиона лири за трансфери през зимния прозорец, като е готов да направи сензационно предложение на Дел Пиеро, за да го привлече на Острова.

32-годишната легенда на Юве най-вероятно ще напусне италианския гранд, след като не може да се договори с ръководството на тима относно финансовите условия на новия си договор. Той вече има отправена оферта от американския Ню Йорк Ред Булс.

От друга страна, новият собственик на КПР Флавио Бриаторе, шефът на тима на Рено във Формула 1, все пак ще се опита да осигури услугите на Дел Пиеро, а ако успее, ще сътвори един от най-невероятните трансфери в цялата история на английския футбол.

За КПР вече работи прекаралият 14 години в Ювентус Франческо Черавола, който бе назначен за главен скаут на тима, като този факт също може да окаже своето влияние за евентуалното преминаване на Алесандро в Куинс Парк Рейнджърс.