Новият старши треньор на Интер Франк де Бур бе категоричен, че Ювентус не е непобедим отбор.

„Няма невъзможни неща. Няма непобедими отбори. Понякога нещата се променят. Ювентус вложи много в закупуването на нови попълнения. Нашата цел ще бъде да скъсим разликата. Ние ще дадем всичко от себе си, за да направим живота им по-труден“, коментира Де Бур.

„Искам да запазя всички футболисти, които са част от състава в момента. Не искам да продаваме никой. Икарди е много важен за мен. Той ще остане. Той е млад и може да научи много. В същото време е доказал, че е фантастичен футболист. Вярвам, че ще работим много добре заедно. Няма да имаме никакви проблеми.“

„Трябва да се адаптираме бързо. Ще играем в различни формации. Ако не може да ударим съперника, той ще стори това. Сигурен съм, че ще успеем. Отворени сме да използваме различни формации, но това не зависи от нашите съперници, а от най-добрите изпълнители, с които разполагам. Вярвам, че играчите ще се научат много бързо“, добави новият треньор на Интер.

„Евер Банега? Ние ще анализираме целия състав много внимателно. В момента искам всеки един от играчите да остане в отбора. Ще разчитам на всеки един. Всеки футболист може да е сигурен, че ще получи шанс, но ще трябва да се възползва от него“, каза още Франк де Бур.