Защитникът на Манчестър Юнайтед Матео Дармиан е намерил начин как да се спаси от заточението на "Олд Трафорд". Той беше привлечен миналата година по времето на Луис ван Гаал, но сега при Жозе Моуриньо не е помирисал терен и иска да се махне. И има кандидат за подписа му. 

Според медиите в Италия, местният гранд Интер е готов да спаси национала на "скуадра адзура" от тъмните дни в Манчестър. Това обаче няма как да се случи преди януари, когато отваря зимният трансферен прозорец. Тогава се очаква той да премине под наем при "нерадзурите". 

Подобен трансфер би бил доста интересен. Дармиан в миналото носи екипа на Милан и едва ли ще бъде посрещнат само с любов от феновете на другия милански колос. Той обаче после направи име с екипа на Торино, така че може привържениците да нямат против трансфера му. 

Крайният бранител най-после се възстанови от проблемите си с контузии, но вече няма как да се пребори за място в състава под ръководството на Жозе Моуриньо. Точно затова се очаква и Специалния да му съдейства в намирането на нов отбор и Интер изглежда идеалната дестинация за това.