Спечелилият требъл с Барселона бразилски защитник Дани Алвеш по всичко личи, че ще продължи кариерата си в Италия. Самият той призна, че има конкретна оферта към него от Апенините. 

Това стана минути след края на финала в Шампионската лига, което изглежда ще е последният мач за десния защитник с екипа на каталунците. В последния сблъсък Алвеш и компания победиха именно италиански тим - Ювентус. 

Но както изглежда, той ще има още възможности да се изправи срещу "бианконерите" от новия сезон. От думите му се разбра, че по всяка вероятност ще подпише с един от големите съперници на "старата госпожа" - Милан. 

"Имам конкретно предложение от Италия. Аз обаче предпочитам да си почина малко и да се порадвам на титлата, след което ще реша бъдещето си. С удоволствие бих играл в Милан, това е велик клуб", сподели Алвеш. 

Бразилецът е свободен агент от 1 юли. Той не пожела да продължи договора си с Барса и отклони три от предложенията на ръководството на каталунците за удължаване. Това може да го отведе в Милан.