Българският халф на Палермо Ивайло Чочев очаква с нетърпение срещата на националния отбор с Италия. Тя ще се играе на стадиона на сицилианския му отбор и за полузащитника ще е истинско щастие, ако попадне в сметките на селекционера Ивайло Петев.

Чочев направи силен първи сезон с екипа на Палермо и сега се готви за новия с надеждите да се представи по-добре. Той даде интервю пред официалния сайт на клуба, в което говори на перфектен италиански.

"Италия - България? Това ще е страхотен мач и за мен ще е чест да нося националната фланелка на "Ренцо Барбера", ако бъда повикан. С удоволствие бих се изправил срещу някого от съотборниците си в Палермо в този двубой", сподели Чочев.

Той говори и за очакванията си за предстоящия сезон и разгоровите му с треньорския щаб.

"Радвам се за представянето си през първия сезон, но сега искам през втория да съм още по-добър. Започваме скоро, а аз вече съм провел разговор с наставника. Той не иска нещо специално от мен, просто да продължа да работя усърдно."

"Подсилихме се с доста силни попълнения през лятото и се надявам да се представим силно. Целта ни ще е първо да си осигурим оцеляването, а после ще се целим към нещо повече и дано побеждаваме", сподели Чочев.