Българският национал Ивайло Чочев изигра поредния си силен мач за своя Палермо. Халфът беше титуляр в двубоя от Серия Б срещу Виртус Ентела, който неговият тим спечели с 2:0. 

Родният полузащитник не само започна като титуляр, но остана на терена през всичките 90 минути. Заради активната си игра в центъра на терена, той си изкара жълт картон в 63-та минута, но му се оказа единствен в двубоя. 

Иначе Палермо откри резултата в 23-та минута след точно реализирана дузпа от македонеца Илия Несторовски. Отново топреализаторът на сицилианците беше точен и за второто попадение, което падна в 48-та минута. 

Всичко за тима на Виртус Ентела приключи в 80-та минута, когато Микеле Пелидзер получи втори жълт картон и дори дребните надежди на тима за частичен обрат умряха. Така Палермо взе заслужени три точки. 

С този успех Чочев и компания излязоха начело на класирането, възползвайки се от грешната стъпка на досегашния лидер Емполи, който падна от бившия тим на Делио Роси Салернитана. Палермо е с 21 точки, докато Емполи е с 20, колкото има и Фрозиноне. Виртус Ентела е с 13 точки, точно над зоната за плейаутите.