Топреализаторът на Ювентус Карлос Тевес е дал дума на ръководството на клуба да реши какво да прави с кариерата си около първи май. Новината е на вестник "ТутоСпорт", който следи изкъсо случващото се при "старата госпожа". 

По-рано днес се появи слух, че аржентинецът е обявил желанието си да се завърне в Бока Хуниорс още това лято, а "бианконерите" дори са дали съгласие за това. Оказа се обаче, че тези информации са доста прибързани. 

Тевес е имал откровен разговор с босовете, на който е обявил, че в първите дни на май ще е взел окончателното решение за кариерата си. Той има договор и за следващия сезон, като е категоричен, че поне няма никакъв шанс да го поднови. 

Бока Хуниорс чака с оферта от 10 млн. евро за бившия си нападател в случай, че той реши да не изпълни контракта си докрай. Не е ясно обаче дали от Юве ще са готови да се разделят срещу такава сума с основния си футболист. 

Аржентинецът е почитан като полубожество в Торино заради изявите си с "бианконерите" в последните два сезона. Той има 46 гола в 86 мача и е в основата на добрите представяния на тима в този период.