В живота на една от най-симпатичните двойки в световния футбол – вратарят на националния отбор на Италия и Ювентус Джанлуиджи Буфон и чешкият модел с руски произход Алена Середова – предстои сериозна промяна. Медиите в Италия обявиха, че двамата имат намерение да узаконят връзката си и търсят подходящо име за детето, което очакват.

“Това е нещо, което трябва да направим скоро. Искам да се оженя само веднъж в своя живот”, заяви неотдавна стражът на “Старата госпожа”.

Джанлуиджи Буфон и неговата приятелката очакват дете, а според италианските таблоиди, в най-скоро време двойката ще мине и под венчилото. За бременността на красавицата вече има и реално потвърждение, тъй като Середова няма как да скрие малкото коремче.

Според изданията, бебето ще бъде момченце и паралелно с подготовката за сватбата двойката търси име за бъдещия член на семейството. Заради екзотиката, на която е склонен Джанлуиджи Буфон, се спряга чешко име, но не и такова, което да се произнася трудно в Италия. В избора може да помогне и съотборникът на вратаря Павел Недвед.

През 1998 година красавицата бе избрана за Мис Чехия. Середова е известна телевизионна водеща и модел в Италия.