Бреша спря Интер в борбата за титлата, след като двата отбора завършиха 1:1 в първия мач от 29-я кръг на Серия А. Домакините може да съжаляват, че дори изпуснаха да победят своя съперник.

Гостите от Интер поведоха още в 18-та минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле на Бреша, Ранокиа отклони топката с глава към Самуел Ето’о, който отблизо не пропусна да вкара за 0:1.

Футболистите на Интер продължиха да играят по-добре, но до края на първото полувреме пропуски направиха Уесли Снайдер и Горан Пандев.

Домакините успяха да изравнят в 85-та минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле на Интер, Кордоба не успя да изчисти добре една топка и върна към Андреа Карачоло, който отблизо с глава я вкара за 1:1.

Играчите на Бреша можеха да вземат трите точки в мача в 89-та минута, когато Кордоба събори нападател на домакините в наказателното поле на Интер и съдията посочи бялата точка, а освен това изгони колумбиеца с директен червен картон. Карачоло застана зад топката, но ударът му бе блестящо отразен от Жулио Сезар.

В края на мача Бреша също остана с 10 човека на терена, след като и Карачоло бе изгонен за втори жълт картон.

Интер остава на втора позиция във временното класиране с актив от 57 точки и е на четири от лидера Милан, който е и с мач по-малко. Бреша е на предпоследното деветнадесето място с 26 точки.