Футболистът на Лацио Симоне Индзаги се раздели с половинката си - Лаура Бариалес. Красавицата реши да му каже “сбогом”, а основната причина, която изтъква за случилото се е разстоянието, което ги дели. Това е втора раздяла за двойката, но този път изглежда сериозно. Първият път бе през есента, но след това двамата отново се сближиха и опитаха да съживят връзката си. Сега обаче, изглежда всичко свърши, поне според таблоидите в Италия.

За оправдание, двамата използват факта, че живеят в различни градове и не могат да имат нормална връзка, тъй като красавицата гради кариера в Милано, а Индзаги в Рим. В един момент г-ца Бариалес е трябвало да избира и тя е предпочела кариерата си, вместо да облече домакинската престилка и да върти дома на футболиста.

„Аз съм воювала за своята работа”, е краткото обяснение, което даде моделът.

Точно на другия полюс са отношения на неговия брат с красивата му половинка. Докато Симоне Индзаги страда, Пипо изглежда по-щастлив от всякога с Алесиа Вентура. Според последните слухове двамата вече мислят за дете.

В действителност те все още не са сключили брак, но за сметка на това вече обмислят да минат под венчилото. Семейството на Индзаги е очаровано от Алесия, а бащата на футболиста подкрепя много на тази връзка на своя син. Двамата са заедно от септември месец миналата година. Вентура също е популярно лице в Италия. Красавицата работи като модел и телевизионна водеща.