Валери Божинов, Павел Виданов и Андрей Гълъбинов играха за отборите си в поредния 23-и кръг на Серия Б.

Божинов започна титуляр за Тернана при гостуването на Пескара, което беше спечелено от тима на българския нападател с 2:1. 

Нападателят имаше добра възможност в 21-ата минута на двубоя, но се забави при нанасянето на удара и опасността беше предотвратена от Пучино.

В 36-ата минута Божинов отстъпи мястото си на Чераволо след като получи контузия, а Чераволо отбеляза победния гол в 69-ата минута. Това беше втори пореден успех за Тернана в първенството, а тимът заема 10-ото място с актив от 31 точки като само головата разлика не позволява на тима на Божинов да е в местата даващи право на участие в плейофите за влизане в Серия А.

Андрей Гълъбинов се появи на терена за Ливорно при успеха на тима над Бреша с 4:2 в 64-ата минута на двубоя на мястото на Вантаджиато. След успеха тимът на българския национал заема 3-ото място с актив от 37 точки.

Виданов започна като титуляр при гостуването на Трапани срещу Виченца, който тимът загуби с 0:3. Българинът остана на терена до края на първото полувреме, след което беше заменен от Даи.

След загубата Трапани е на 13-ото място с 30 точки.