Президентът на Рома Джеймс Палота гласува кредит на доверие към треньора на тима Руди Гарсия по категоричен начин. Според боса бъдещите планове на „джалоросите“ изобщо не включват напускане на френския специалист.

През миналия сезон бившият треньор на Лил тотално преобрази римския гранд и записа исторически точков актив в клубната история (85 т.), който стигна за второто място. През настоящата кампания обаче Рома необяснимо забуксува от началото на годината и се смъкна до третата позиция, като позволи на кръвния враг Лацио да излезе пред тях.

Въпреки това на „Олимпико“ вярват, че Гарсия е точният човек за поста. „Досега сме имали точно 0 разговори относно раздяла с Руди Гарсия след края на сезона“, коментира Палота.

„Мисля, че клубът разполага със страхотни нападатели. Просто нямаме абсолютно никакъв късмет с контузиите този сезон. Честно казано, за някои от тях бяхме виновни ние. От какво се нуждаем сега? От подкрепата на нашите фенове, които да застанат зад футболистите. Имаме 8 мача до края и битката за второто място ще е жестока“, добави Палота.