Отборът на Реджина прави доста интересна селекция и показва амбициозни планове за бъдещето. Новият член на серия Б вече си осигури услугитте на Жереми Менес и Кайл Лафърти. 

Сега, италианският клуб е в напреднали преговори с бившия футболист на Милан Адил Рами. Това призна и босът на Реджина Лука Гало, според когото отборът му има добри шансове да атакува италианския елит. 

"Закупихме добри играчи. Менес и Лафърти са хора с опит, които съм сигурен, че ще ни помогнат. Ние привлякохме още състезатели, но аз наблягам на тях, защото това са доказани имена. В напреднали разговори сме с Адил Рами, но не мога да коментирам повече. Ако успеем да си осигурим услугите му, той ще ни помогне много. Рами е футболист, който се е доказал, а отборите, за които е играл нямат нужда от коментар. Вярно е, че е на 34, но това няма никакво значение. Ние търсим класни попълнения, които да вдигнат конкуренцията и искаме да изградим един добър и стабилен отбор“, завърши Гало. 

Освен за Милан, френският национал носи цветовете на Лил, Валенсия, Севиля, Марсилия и Фенербахче, а за последно централният защитник изкара кратък престой в Сочи и в момента е свободен агент.