Президентът на Оксер Жерар Бургон има в главата си интересна бизнес идея, с която би могъл да реализира желанието на феновете за привличането на Джибрил Сисе.

Нападателят на Лацио започна своята професионална кариера именно в този френски клуб и привържениците се надяват да видят голаджията отново на стадион Абе Дешан, но на този етап това изглежда трудно осъществимо.

„Мисля, че ако вярваш в Дядо Коледа, тогава може да вярваш и в привличането на Сисе, нали?“, каза Бургон и изчисли как може да плаща заплатата на френския национал, която е 2 милиона евро на сезон:

„Имах идея, но нямах време да я въведа. Мислех да застана на входа на стадиона и да питам всеки от нашите 15 000 фенове дали ако искат Сисе, ще ми дадат по 100 евро.“

„Както и да е, има и други решения, Джибрил не е единственият футболист в Европа, от който сме заинтересувани“, заяви босът на Оксер, който явно няма да реализира мечтата на феновете, а ще прибегне до далеч по-евтина опция.

Освен всичко това, от Лацио заявиха, че нямат намерени да продават Джибрил Сисе, въпреки че той не е вкарал нито един гол в последните 20 мача на орлите.