Босът на Наполи рече и отсече: Никого не пускаме!

Наполи източник: Gulliver/Getty Images

Наполи източник: Gulliver/Getty Images

Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис разкри, че е отказал един куп оферти това лято. Филмовият продуцент е отхвърлил предложения за почти всичките си звезди като Калиду Кулибали, Дрийс Мертенс, Иван Стринич, Емануеле Джакерини и Жоржиньо.

Босът даде пространно интервю пред изданието „Ил Матино”, в което призна, че е бил доста зает това лято.

„Отново казах „не” за Кулибали, други поискаха Мертенс и Стринич. Имаше такива, които питаха за Джакерини, Жоржиньо… Получих много запитвания, ала не пускаме никого”, каза Де Лаурентис.

„Фаузи Гулам имаше проблем със своите представители, сега мисля, че брат му отново се върна и ще говорим за нов договор, докато тече предсезонната подготовка.”

„Рано или късно, ще спечелим скудетото. За предпочитане е рано, отколкото късно. За целта всички трябва да натиснем, дори медиите, които ни подкрепят. Държим си очите отворени за онези, които не желаят нашите успехи. Винаги се намират такива зловредни хора.”

„Считам, че сега системата на италианския футбол ни осигурява определени гаранции. Смятам, че всички разбират – не сме тъпи и ако нещо се случи, ще направим така, че да е трудно да ни победят”, закани се Де Лаурентис.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Наполи Аурелио Де Лаурентис

Италия